Oprichting Europeans for Safe Connections

26 juli 2023 | Ongecategoriseerd

Europeans for Safe Connections (ESC) is een overkoepelende organisatie die alle organisaties en belanghebbenden in Europa wil samenbrengen die zich inzetten voor het verminderen van elektromagnetische velden (EMV), voor het verbeteren van de kennis over de gezondheidseffecten van de EMV van draadloze apparaten en van het elektriciteitsnetwerk, voor de rechten van EHS-patiënten en die mensen wil leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen EMV.

Ze hebben de deur naar het Europees Parlement al geopend door het middelpunt te zijn van een workshop op 7 februari 2023, georganiseerd door EU-politica Michèle Rivasi. Bekijk hier een korte versie van de workshop waarin voorzitter Rob van der Boom de doelen van Europeans for Safe Connections presenteert: https://www.youtube.com/watch?v=GrBNp_sWBkA

ESC heeft de bedoeling om in de EU en in alle landen in Europa politieke druk te blijven uitoefenen om mensen, dieren en planten te beschermen tegen de schadelijke EMV-vervuiling.

Het werk dat ze begonnen bij het project ‘Stop 5G – Stay Connected but Protected’ gaat door onder de ESC-paraplu; samenwerking met Phonegate, consultatiereacties op EU-beleid, focus op stoppen zendmasten, internationaal netwerken enz.

Er is al sterke steun van veel verschillende organisaties in Europa, maar ook internationaal, en ESC wenst met nog meer organisaties in contact te komen, zodat alle landen in Europa vertegenwoordigd zijn.

We zijn blij te mogen melden dat VEHS Vlaanderen van bij de oprichting lid is van deze overkoepelende organisatie.

Je kan ESC volgen via:

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100082714988907

Telegram: www.t.me/Stop5G_Stay_Connected_but_Protec

Twitter: www.twitter.com/SignECIStop5G

Youtube: www.youtube.com/channel/UCj1sDgD1bXyhV5CZU7EzymQ/playlists

Hun website: www.esc-info.eu/

Scrhijf je in voor hun nieuwsbrief: www.esc-info.eu/en/news-letters